Vásárlás előtti hasznos információk

Vásárlás előtti hasznos információk

Szállítás:

Cégünk nem rendelkezik szállító partnerrel, így a szállításra általános árajánlatot nem tudunk adni. Kizárólag ExW szállítást vállalunk, azaz az összes szállítással kapcsolatos felelősség és ügyintézés a vásárlót terheli. Amennyiben partnereink nem tudnak megfelelő szállítót találni, a keresésben és ajánlatkérésben tudunk segíteni, amennyiben a vásárlási szándék komoly és az automaták lefoglalásra kerültek.


Használt automata kondíciók:

A használt automata vásárlás sikerességének a kulcsa megérteni az automaták kondícióit.
Négy fő kategória van, ami az automaták felszereltségét, állapotát és  árát befolyásolja.

  1. As they are/raktári állapot: Ez a legalacsonyabb használt automata kategória. A gépek nincsenek átvizsgálva, nem tudjuk hogy tartalmaznak-e minden működéshez szükséges alkatrészt. Az automaták nem kitisztított állapotban kerülnek átadásra. Az előnyük, hogy rendkívül kedvező áron tudjuk a raktári állapotú kávé automatákat, snack automatákat, forgótálcás automatákat, üdítő automatákat adni. Azoknak ajánljuk, akiknek megvan a tudásuk és eszközük, hogy tökéletesen használhatóvá tegyék az automatákat.

  2. Komplett állapot: A komplett automata állapot nem végfelhasználó számára ajánlott. Ebben a kategóriában a gépek minden főbb alkatrésze megtalálható, azonban a működése nem garantált.

  3. Tesztelt: A gépek átesnek egy műszaki tesztelésen ahol a működéshez elengedhetetlen dolgokat vizsgáljuk. A tesztelt gép kategória még nem végfelhasználónak ajánlott értékesítési kategória, mivel nem alkalmas probléma mentes üzemeltetésre. A teszt egy adott pillanati visszajelzést ad, hogy az automata képesek-e az alapvető működésre. Kérjük a részletes információkat és a teszt során pontos elvégzett feladatát elolvasni:  CIKK Felújítás hiányában egy tesztelt gép nem alkalmas  probléma mentes üzemeltetésre.

  4. Felújított: A felújított automaták tesztelésen esnek át, majd teljeskörű tisztítást, alkatrészcserét, igény esetén egyedi dizájnt és egyedi módosításokat is végzünk. Ebben a kategóriában 6 hónap alkatrészgaranciát vállalunk az automatákra. Végfelhasználóknak, kezdő üzemeltetőknek ajánljuk, illetve azoknak akik a vásárlás után további fejlesztéseket a gépen nem szeretnének végezni.

További hírek, cikkek

Nyári ajánlatunk

Tudta, hogy a hideg üdítők és a jégkrémek a második és harmadik legjobban teljesítő termékek az automata üzemeltetésben? Ne hagyja

Necta Snakky RY

Új beérkezés

Necta Snakky RY 1000€/db Necta Melodia 1400€/db Necta Canto Touch 2400€/db