Sielaff FK 280

Termék

Sielaff FK 280

1 készleten

Technikai adatok

 

Szélesség

99cm

Mélység

183cm

Magasság

97cm

Súly

415kg

Feszültség

230V

Maximális energiafogyasztás

628W

Maximum kapacitás

556

 

Vásárlás elötti hasznos információk

Vélemények

Vendingoutlet
4.3
Based on 62 reviews
powered by Google
Mavi ArtMavi Art
20:31 31 Oct 23
Josip FarkašJosip Farkaš
06:05 27 Oct 23
Károly CsepreghyKároly Csepreghy
12:47 28 Sep 23
Csaba GeositsCsaba Geosits
12:57 23 May 23
The sales staff is extremely helpful!!!
BendegúzBendegúz
07:49 05 Dec 22
László HadásziLászló Hadászi
07:57 25 Feb 21
Nice costumer service, huge selection!
A PavlicA Pavlic
15:00 30 Aug 19
Good company to buy a used vending machines
js_loader

GYIK

Cégünk nem rendelkezik szállító partnerrel, így a szállításra általános árajánlatot nem tudunk adni. Kizárólag ExW szállítást vállalunk, azaz az összes szállítással kapcsolatos felelősség és ügyintézés a vásárlót terheli. Amennyiben partnereink nem tudnak megfelelő szállítót találni, a keresésben és ajánlatkérésben tudunk segíteni, amennyiben a vásárlási szándék komoly és az automaták lefoglalásra kerültek.

Automatáinkat 4 szervizkategóriában értékesítjük:

Raktári:A gépek nincsenek átvizsgálva, nem biztos, hogy tartalmaznak minden alkatrészt, nincsenek kitisztítva. Az előnyük, hogy rendkívül kedvező áron kínáljuk.

Komplett: Ebben a kategóriában a gépek minden főbb alkatrésze megtalálható, azonban a működése nem garantált.

Tesztelt: A már komplett és tisztításnak alávetett gépek átesnek egy műszaki tesztelésen, ahol a működéshez elengedhetetlen dolgokat vizsgáljuk. Részletes bemutató a szolgáltatásaink menüpontban érhetők el.

Felújított:  A felújított automaták tesztelésen esnek át, majd teljeskörű, külső-belső felújítást végzünk, így tisztítást, alkatrészcserét, igény esetén egyedi dizájnt és egyedi módosításokat is végzünk. Továbbá 6 hónap alkatrészgaranciát vállalunk.

Az értékesítő kollégáinkkal történő áregyeztetést követően díjbekérőt állítunk ki, amelyet banki átutalással vagy a helyszínen készpénzes fizetéssel kell teljesíteni. A választott gépek felkészítése ezután indul el. 

Számos automata gyártó céggel állunk üzleti kapcsolatban, így igény esetén tudunk  új gépeket is biztosítani, kedvező áron. Előzetes egyeztetés szükséges. Kérje értékesítő kollégáink segítségét.